SprávaDat
📚 Procházet návody ▼

55 — Zrušení účtu

Sekce Zrušení účtu

Postup

  1. Nastavení → Zrušit účet
  2. Přečtěte si upozornění
  3. Zadejte heslo pro potvrzení
  4. Klikněte Zrušit účet

Co se stane

Stornování

Pokud si to rozmyslíte do 30 dní, přihlaste se a v Nastavení klikněte Zrušit smazání účtu. Účet se okamžitě vrátí do normálního provozu, žádná data se neztratí.

Před zrušením doporučujeme

  1. Exportovat data (45 — globální export) — po smazání už k nim nebudete mít přístup
  2. Zaplatit otevřené závazky — pokud máte cokoli rozjednáno

Vrácení kreditů

Nelze obnovit po 30 dnech

Po uplynutí 30denní lhůty jsou data fyzicky smazána a nelze je obnovit ani z backupu. Backup obsahuje pouze ciphertext, který bez vašeho hesla není dešifrovatelný.